Wij leveren tot aan uw deur. Afhalen is mogelijk.

Wijnen Verhofstede

Ons verhaal

Het begint allemaal in 1885, als Stefanie De Jaegher, na het overlijden van haar echtgenoot, de brouwerij, voorheen stokerij, koopt. Niet veel later hertrouwt ze met Julien Verhofstede en brouwen ze samen verder aan het familieverhaal Verhofstede. Met succes, want in het dorp is men al snel verzot op de bijzonder rijke smaak van hun bieren. Naast het ontstaan van Brouwerij Verhofstede, werden wijnen op de kaart gezet. Stefanie De Jaegher en Julien Verhofstede hadden een mooie privékelder en verkochten naast hun eigen ambacht, wijnen aan hun cafés. De liefde voor wijn werd met de paplepel ingegeven doorheen de generaties.

Stefaan en Christiaan Verhofstede kwamen aan de leiding en bouwden in de jaren 60 de wijnhandel verder uit met Cava en wijnen uit Spanje en Frankrijk. Beide broers waren voorvechters van de biologische teelt. Dat inzicht gaven ze met veel liefde door aan de verschillende wijnboeren.

De toekomst van Wijnen Verhofstede gaat gestaag verder wanneer de 4de generatie aan het roer komt. Het motto: "Steeds puur natuur en zuiver, kortom kwaliteit", dragen we nog steeds hoog in het vaandel. Tot op de dag van vandaag baseren we hierop onze selectie.

Proef en geniet van ons assortiment!

 

Website Brouwerij

Bekijk ook onze website van de brouwerij. Daar vindt u meer informatie over onze geschiedenis, onze sterke dranken en tal van recepten om een perfecte cocktail te maken.

https://www.brouwerij-verhofstede.be

 

Winkel

Ons assortiment kan u online vinden. 
Wenst u liever persoonlijk advies op maat? Of degusteert u graag alvorens aan te kopen?
Bezoek ons dan in onze winkel te Nieuwkerken-Waas.
We helpen u graag verder. 

___

Brouwerij Verhofstede
Vlasbloemstraat 166
9100 Nieuwkerken-Waas
T +32 3 775 74 84
G +32 497 527 904
[email protected]
BE0832 597 025

Openingsuren
maandag - zaterdag
van 9:00 - 18:00

 

Wettelijke verklaring

De hersenen van minderjarigen zijn nog volop in ontwikkeling. Alcohol heeft bij kinderen en jongvolwassenen een bewezen negatief effect op de ontwikkeling van de de hersenen. Bijgevolg verkopen wij geen alcoholische dranken aan minderjarigen. Hierop wordt gecontroleerd conform de Belgische wetgeving.

De hersenen van minderjarigen zijn nog volop in ontwikkeling. Alcohol heeft een bewezen negatief effect op de ontwikkeling kinderen. Bijgevolg verkopen wij geen alcoholische dranken aan minderjarigen.

 


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »